Hírek

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Több mint 1200 fő bevonása után zárul a Foglalkoztatási Paktum Kecskeméten 

2023. 12. 12.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal konzorciumban megvalósította a TOP-6.8.2-15-KE1-2016-00001 azonosítószámú „Foglalkoztatási paktum Kecskeméten” című projektet, melynek célja a munkaerőpiaci támogatások nyújtásán túl a Kecskemét térségi foglalkoztatási partnerség létrehozása volt. A projekt Kecskemét Megyei Jogú Város, valamint Fülöpháza, Jakabszállás, Kunszállás és Városföld területén több, mint 7 éven át tartott. A projekt 1,779 Milliárd Ft összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósult meg a Széchenyi 2020 program keretében.

 A foglalkoztatási partnerség kiemelt célja a hátrányos helyzetű álláskeresők térségi munkavállalásának biztosítása, a térség lakosságmegtartó erejének erősítése, képzésekben, képességfejlesztésekben való részvétel biztosítása, továbbá az önfoglalkoztatóvá válás, a foglalkoztatás elősegítése volt, a különféle foglalkoztatáshoz kapcsolódó szolgáltatások és kedvezmények által. Ezzel összhangban a helyi és térségi vállalatok, vállalkozások versenyképességének támogatása a megfelelő képzettségű, képességű munkavállalók biztosításával, információs rendszer kialakításával és foglalkoztatáshoz kapcsolódó szakmai rendezvények szervezésével valósult meg.

 A projekt célkitűzései között kiemelt szerepet kaptak az alábbiak:

- a hátrányos helyzetűek munkába állásának támogatása;

- a fiatal korosztály, a pályakezdők elhelyezkedési támogatása, mielőbbi munkaerőpiacra juttatása;

- a közmunkások „elsődleges” munkaerő-piaci elhelyezkedésének elősegítése, munkába állásuk előtti hatékony felkészítésük biztosítása;

- az 50 év feletti korosztály munkaerőpiacra jutásának támogatása;

- a foglalkoztatást, az elhelyezkedési esélyeket elősegítő képzések szervezése, az ebben történő részvétel támogatása.

 A program sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy a projekt 2016. évi indulása óta összesen 1244 fő bevonása történt meg, akik közül 555 fő 100%-os (8+4 havi) bérköltség támogatásban, 245 fő munkaerőpiaci szolgáltatásban, 276 fő vállalkozóvá válási támogatásban, 111 fő 70%-os (8+4 havi) bértámogatásban, 50 fő 90 napos bértámogatásban és 7 fő képzésben részesült. A célcsoportokat tekintve a legnagyobb számban az inaktívakat, illetve a tartós munkanélküliséggel veszélyeztetetteket sikerült mobilizálni, de emellett jelentős volt az 50 év felettiek és a GYES-ről, GYED-ről, ápolási díjról visszatérők, vagy legalább egy gyermeket egyedül nevelő felnőttek és a 25 év alatti fiatalok, illetve 30 év alatti pályakezdő álláskeresők részaránya is.

A projektről bővebb információt a https://kecskemet.hu/foglalkoztatasi-paktum-kecskemeten és a www.kecskemetpaktum.hu oldalakon olvashatnak. 


2023.09.12.

Kecskemét is részt vesz a müncheni EXPO REAL kiállításon, mely Európa legnagyobb ingatlanfejlesztési szakkiállítása és vására

Az EXPO REAL kiállításon való megjelenés célja Kecskemét, mint befektetési célpont pozíciójának tovább erősítése, valamint kapcsolatfelvétel a potenciális befektetőkkel, mely fontos lépés ahhoz, hogy a város növelje a vállalkozások számát, és további lendületet adjon a gazdasági fejlődésnek, ezzel hosszú távon növelve a munkalehetőségek számát és választékát.

A kiállítás továbbá lehetőséget kínál a város gazdasági potenciáljának megismertetésére, kiemelt figyelemmel a város által támogatott befektetési szemléletre, mely aktívan támogatja az üzleti kezdeményezéseket. Szükséges bemutatni a város korszerű ipari parkjait, ezeknek a vállalkozások számára ideális infrastrukturális ellátottságát, valamint az innováció és a fejlesztés területén kiemelkedő lehetőséget nyújtó oktatási intézményeket és kutatóközpontokat.

A kiállítás jelentőségét jól mutatják a 2022-es EXPO REAL számai is:

•           39 923 A és A+ státuszú szakmai látogató, közel 80 országból

•           33 ország 1 885 kiállítója

•           3 nap alatt több mint 100 konferenciaprogram és előadás, 400 szakértő bevonásával

Magyarország Budapest standja 2016 óta jelenik meg az Expón a Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA), Budapest Főváros és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület együttműködésében. Célja, hogy Budapest és a jelentős vidéki városok visszakerüljenek a nemzetközi befektetők térképére. A kiállításon remek lehetőség adódik személyes kapcsolatok kialakítására döntéshozó befektetőkkel, finanszírozókkal. Az Expó nemzetközi közösségi térként funkcionál, sok sikeres tárgyalás helyszíne.

A kiállítói részvétel előnyei a városok számára:

•           Beruházási lehetőségek: Az EXPO REAL egy olyan nemzetközi platform, ahol városok és régiók bemutathatják beruházási lehetőségeiket és projektjeiket a potenciális befektetők számára. Ez lehetőséget teremt az új beruházások és üzleti kapcsolatok kialakítására.

•           Nemzetközi láthatóság: A kiállítás a világ minden részéről vonzza a résztvevőket, így lehetőséget ad a városoknak a nemzetközi láthatóság és hírnév növelésére. Ez elősegítheti a turizmust, az üzleti tevékenységet és a gazdasági fejlődést.

•           Kapcsolatépítés: Az EXPO REAL résztvevői között befektetők, fejlesztők, vállalkozások, kormányzati képviselők és szakemberek találkoznak. Ez lehetőséget teremt a városoknak az értékes kapcsolatok kialakítására, információcserére és tapasztalatmegosztásra más városokkal és a szakmai közösséggel.

•           Tudásmegosztás és innováció: Az EXPO REAL konferenciákat és előadásokat is szervez, ahol a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat, gyakorlataikat és megismerhetik a legújabb trendeket és innovációkat az ingatlanfejlesztési- és beruházási szektorban. Ez segíthet a városoknak új ötleteket és stratégiákat felfedezni a fejlődésük és fenntartható növekedésük előmozdítása érdekében.

•           Networking: Az EXPO REAL egy olyan esemény, ahol a városok és régiók közös érdekek mentén találkozhatnak és együttműködhetnek. Ez lehetőséget ad a városoknak arra, hogy erősítsék nemzetközi hálózataikat, partneri kapcsolatokat építsenek más városokkal, és közösen dolgozzanak olyan globális kihívások megoldásán, mint a fenntarthatóság és az életminőség javítása

Kecskemét a HIPA Budapest – Hungary standján kiállítóként vett részt a nemzetközi ingatlanfejlesztési kiállításon.

A kiállítás időpontja: 2023. október 4-6.

Helyszín: Trade Fair Center Messe München

Az esemény honlapja: https://exporeal.net/en/ 


2023.05.16

Ötszáz munkalehetőséget kínáltak az állásbörzén

Huszonegy cég képviseltette magát az állásbörzén, amit a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal foglalkoztatási osztálya rendezett a Klapka utcán. A kiállító munkáltatók több mint 500 munkalehetőséget kínáltak az álláskeresőknek a nehézipartól a vendéglátáson át az autóiparig. A rendezvényen a Kecskeméti Szakképzési Centrum felnőttképzési ajánlatai is megtalálhatóak voltak.

Már kezdés előtt hosszú sorok várakoztak a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Klapka utcai foglalkoztatási osztályán. A mai napon rendezték meg ugyanis 27. alkalommal állásbörzéjüket. 21 kiállító, 18 cég képviseltette magát az eseményen. Az állásbörze megnyitóján Gaál József, alpolgármester, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hangsúlyozta, az általuk ismert fejlesztések révén 5000-nél több munkahely jön létre.

Kecskemét újra az álláskeresők paradicsomává válik rövidesen. Jelenleg a 21 itt lévő kiállító vállalat több mint 500 munkahelyet kínál, és ez korántsem a teljes kecskeméti kínálat. Emellett több ezer munkahely fog létrejönni a következő néhány évben Kecskeméten -

Mint elhangzott, Kecskeméten 3 százalék az álláskeresők aránya. A kormányzat kitűzte célul, hogy az inaktív embereket bevezessék a munkaerőpiacra. Kollár Péter, a Bács-Kiskun vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztályának vezetője kiemelte, hogy az elmúlt 10 évben folyamatosan csökken a regisztrált álláskeresők száma. Fontos, hogy minél többen és minél gyorsabban el tudjanak helyezkedni.

– A rendezvény célja, hogy színteret biztosítsunk mind az álláskeresők, mind a munkáltatók részére. Itt egyszerre több munkáltatóval, több céggel tudnak találkozni az az álláskeresők, akik munkát keresnek vagy éppen munkahelyet szeretnének váltani - emelte ki Tóthné Szappanos Anikó, a Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály vezetője.

Idén 3400 munkakeresőnek küldtek ki meghívást. A rendezvényen 21 cég képviseltette magát, az autóipartól egészen a rendőrségig. A Kecskeméti Szakképzési Centrum felnőttképzési ajánlatai közül is válogathattak az érdeklődők, hiszen az első két szakma ingyenesen elvégezhető. A Bács Kiskun Megyei Kormányhivatal 27. éve rendezi meg az állásbörzét, ahol a munkáltatók és a munkavállalók közvetlenül találkozhatnak egymással.

forrás: https://hiros.hu/otszaz-munkalehetoseget-kinaltak-az-allasborzen/


2023.02.06

Mi mennyi 2023-ban? 

A tájékoztatóból az alábbi témákról kaphat infrmációt:

 • Munkabérek, illetmények (minimálbér, garantált bérminimum)
 • A 2022. december 31-ét követően megállapított nyugdíjak, nyugdíjszerű ellátások minimuma
 • Álláskeresők támogatása, keresetpótló juttatás
 • Munkaadók (kifizetők) által fizetendő közterhek
 • Munkavállalók által fizetendő közterhek
 • Egészségügyi szolgáltatási járulék
 • Adósávok, adókedvezmények
 • Pénzbeli társadalombiztosítási ellátások és családtámogatások
 • Szociális ellátások 
 • Kis összegű követelés értékhatára
 • Az egyszerűsített foglalkoztatás során történő munkavégzésre tekintettel fizetendő közteher
 • Bérgarancia támogatás maximuma

bacs_mi_mennyi_2023.pdf 


 

 2022.08.22.

Felhívás vállalkozás indításához szükséges készségek megszerzésére irányuló szolgáltatásban való részvételre 2022

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya szolgáltatás keretében vállalkozóvá válást elősegítő csoportos foglalkozást szervez a vállalkozóvá válást fontoló regisztrált álláskeresők részére.

Az egy hónap időtartamú csoportos foglalkozás 2022. szeptember 30. – 2022. október 28. napja között munkanapokon aktív jelenlétet és részvételt igényel.

A csoportos foglalkozás az indítani kívánt vállalkozás hatékonyságát és működésének részleteit bemutató üzleti terv beadásával zárul.

Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatásban való részvétel és az üzleti terv bemutatása nem jelenti automatikusan a vállalkozóvá válást elősegítő támogatásra való jogosultságot.

A csoportos foglalkozáson az a regisztrált álláskereső vehet részt, aki:

 • a szolgáltatásba lépés napján regisztrált álláskereső,

 • vállalkozását legkésőbb 2022. december 10. napjáig meg kívánja indítani,

 • vállalkozásának megindításához vállalkozóvá válási támogatást kíván igénybe venni legfeljebb 3.000.000 Ft tőke támogatás és hat hónap időtartamra szóló a minimálbérrel megegyező támogatási formában,

 • vállalja a csoportos foglalkozáson történő aktív személyes és online részvételt a mindenkori járványügyi előírások betartása mellett,

 • személyesen jelentkezik a lakóhelye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán 2022. szeptember 12. – 2022. szeptember 21. között és részt vesz a kiválasztási eljárásban.

A csoportos foglalkozás tervezett helyszíne: online és személyesen a járási hivatalok közreműködésével a Bács-Kiskun Megyei Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályain, illetve Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatás, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályán.

A szolgáltatás igénybevételének időtartama alatt (1 hónap) álláskeresést ösztönző juttatás, azaz a napi kötelező legkisebb munkabér 70%-ának megfelelő mértékű vissza nem térítendő támogatás – kivéve, ha álláskeresési ellátásban részesül vagy keresőtevékenységet folytat – kerül megállapításra a Járási Hivatalhoz benyújtott kérelem alapján (Korm.rendelet 13.§).

A csoport maximális létszáma 23 fő.

A jelentkezés határideje: 2022. szeptember 21.

A jelentkezési helye, módja: kizárólag személyesen lehet jelentkezni a lakóhely szerint illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán.

A munkaerőpiaci-szolgáltatásban előzetes kiválasztási eljárást követően lehet részt venni.

A kiválasztási szempontok:

 • a munkaerő kereslet-kínálat helyi jellemzői

 • a tervezett vállalkozással érintett térség foglalkoztatási helyzete és munkanélküliségi mutatói

 • az álláskereső munkához jutási esélyei

 • a tervezett vállalkozás megyei munkaerőpiaci helyzetbe illeszthetősége

A jelentkezés elbírálásának határideje: 2022. szeptember 28.

A felhívás iránt érdeklődők a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal lakcím szerint illetékes Járás Hivatalának Foglalkoztatási Osztályain kaphatnak részletesebb felvilágosítást. (https://illetekes.munka.hu/)

forrás: http://bacs-kiskun.munka.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=bacs_munkaeropiaci_tamogatasok_20220912_3_vvtkepzes_2022


 

2022.03.24.

2022. évben is elérhetőek a Foglalkoztatási Paktum nyújtotta lehetőségek

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatallal együttműködésben 2021. augusztus 15. napjáig sikeresen megvalósította a TOP-6.8.2-15-KE1-2016-00001 azonosító számú, „Foglalkoztatási Paktum Kecskeméten” című projektet.

A projekt alapvető célja a Kecskemét térségi foglalkoztatási partnerség létrehozása, működtetése a térségi társadalom- és gazdaság fejlődése érdekében, kiemelten fókuszálva a hátrányos helyzetű álláskeresők térségi munkavállalásának biztosítására, a térség lakosságmegtartó erejének növelésére, a foglalkoztatottsági szint emelésére, a képzésekben, képességfejlesztésekben való részvétel biztosítására, továbbá az önfoglalkoztatóvá válás és foglalkoztatás elősegítésére a különféle foglalkoztatáshoz kapcsolódó szolgáltatások és támogatások által.

A kitűzött foglalkoztatáspolitikai célok, valamint a vállalt indikátorok terven felül teljesültek. 2021. augusztus 15-ig 1191 fő bevonására került sor a tervezett 1149 főhöz képest.

A projektben az álláshoz jutók száma elérte a 811 főt a tervezett 349 fővel szemben, valamint a legnagyobb számú növekedés az álláshoz jutók közül a támogatás után 6 hónappal állással rendelkezőknél mutatkozik 647 fővel, a célul kitűzött 175 fővel szemben.

A létrejött foglalkoztatási együttműködések további fenntartása és eredményes működtetése, illetve a célcsoport további munkaerőpiacra történő beintegrálása érdekében Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatallal együttműködve többlettámogatási és határidő hosszabbítási kérelmet nyújtott be, melyet az Irányító Hatóság - a projekt eredményességére való tekintettel - 2022. március 17. napján elfogadott.

Fentiek következtében a projekt mintegy 99.950.000 Ft többlettámogatásban részesült, továbbá a megvalósítás véghatárideje 2023. szeptember 30. napjára módosult. A programban ismét elérhetővé válik a vállalkozóvá válási támogatás és a paktumiroda is tovább folytatja megkezdett tevékenységét. 


 

2021.09.22.

A „Közösen a munkáért Bács-Kiskunban” című pályázatunk projektzáró találkozójára invitáljuk Önöket. Rendezvényünk célja, hogy lehetőséget teremtsünk fogyatékossággal élő megváltozott munkaképességű emberek és gazdasági szervezetek, munkáltatók találkozására.

Időpontja:    2021. szeptember 24. péntek, 9:00 – 13:00 óráig 

Helyszíne:     Katona József Megyei Könyvtár Kecskemét, Piaristák tere 8.

Az esemény programja:

  9:00   – Regisztráció

10:00   – Köszöntő, megnyitó, tájékoztató a projektről.

10:15   – Információátadás, tájékoztatás a munka világának szereplőitől, akik résztvevőként több oldalról is érintettek a foglalkoztatásban. Előadók:

-  Engert Jakabné alpolgármester,  a „Nők a Nemzet Jövőéért Egyesület” elnöke

-  Dr. Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke,

-  Dr. Macsári Mária BKKM Kormányhivatal Rehabilitációs szakigazgatási szerv főosztályvezetője

-  Virág Barnabás BKKM Katona József könyvtár munkatársa

-  Oroszi Dávid Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Bács-Kiskun megyei koordinátor

-  Ábelné Pintér Éva és Horváth Gyula, a Kreatív Formák Alapítvány munkatársai

11:20   –   SZÜNET

11:40   –  Munkaadói és munkavállalói tapasztalatok:

-  Mali Andrea jó gyakorlat munkavállalói tapasztalatok

-  Megváltozott munkaképességű személyek tapasztalatai a projekt előadások kapcsán

-  Jilling Gábor Montázs projekt fogyatékossági tanácsadója

13:00   – A rendezvény zárása.

Kérjük, látogasson el rendezvényünkre, szeretettel várunk minden kedves résztvevőt!

Örömmel nyújtunk további tájékoztatást, valamint várjuk regisztrációját programjainkra az iroda@bacsvakok.hu

 e-mail címen és a 20/970-71-40 vagy a 76/320-708-as telefonszámokon. 

Kérem, szíveskedjen egy válaszlevélben visszajelezni, hogy az Önök szervezetétől hányan kívánnak részt venni az eseményen.

Kecskemét, 2021. szeptember 13.           Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete


 

2021.03.01.

A járványhelyzet sok piaci szereplő számára okoz nehézséget. A kialakult helyzet új kihívások elé állítja mind a munkáltatókat, mind az álláskeresőket. Ebben a helyzetben az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézményeként az OFA Nonprofit Kft. szeretne az álláskeresők számára segítséget nyújtani.

A KarrierM Állásportál ( www.karrierm.hu ) célja, hogy a hazai vállalkozások és intézmények számára díjmentesen és professzionális keretek között elérhetővé váljon az álláshelyek meghirdetése, az alkalmas jelöltek előszűrése és megszólítása, valamint a teljes toborzás-kiválasztási folyamat szakmai támogatása. 

KarrierM Portál

 • ingyenes,
 • piaci kihívásokhoz igazodó,
 • mindenki számára elérhető,
 • felhasználóbarát,
 • könnyen kezelhető,
 • kompetencia alapú kiválasztást segítő,
 • komplex HR szolgáltatást nyújtani tudó felület.

 KarrierM_szorolap_allaskeresoknek.pdf Ezt kell tennie, ha elveszítette állását

2020.04.14. 20:43

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya az elektronikus ügyintézést javasolja azoknak, akik az elmúlt hetekben veszítették el munkahelyüket.  

Közlemény:

Tisztelt Ügyfeleink!

Kérjük, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben Ön és embertársai védelmének érdekében az ügyintézés során éljen az elektronikus ügyintézés lehetőségével!

Elveszítette a munkahelyét?

Regisztráláshoz, ellátás igényléséhez jelentkezzen be elektronikusan!

Ügyfélkapuval rendelkezők használhatják az e-papír szolgáltatást: https://epapir.gov.hu/

Ha nem rendelkezik ügyfélkapuval, akkor a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által biztosított felületen jelentkezzen: https://nfsz.munka.hu/Allaskeresoknek/Lapok/ak_keresotevekenyseg.aspx

Munkával, foglalkoztatással kapcsolatos kérdések esetén látogasson el a www.munka.hu oldalra.

Álláskereséshez ajánljuk a virtuális munkaerőpiaci portálunkat: https://vmp.munka.hu/allaskeresoknek

Amennyiben megadja elérhetőségét, munkatársaink telefonon vagy email-ben felveszik Önnel a kapcsolatot.

további információk itt: http://bacs-kiskun.munka.hu/

Forrás: hiros.huElérhetővé vált a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal karrierportálja

 2020.02.05. 16:51 

Akár a területi közigazgatás legmagasabb fokát jelentő Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalban, akár a tizenegy járási hivatal egyikében képzeli el a jövőjét, bízunk benne, hogy megtalálja az ideális állást, legyen szó szakmai vagy funkcionális szakterületről.

Kp3.png

A Portálon megtekinthetőek a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal aktuális állásajánlatai. Amennyiben konkrét elképzelése van, a regisztrációt követően tetszőleges pályázatra nyújthatja be a jelentkezését.

Amennyiben a látogató pillanatnyilag nem talál számára megfelelő állást, de a későbbiekben hivatalunknál szeretne elhelyezkedni, lehetősége van általános regisztrációra is: a pályázói adatbázisunkba történő jelentkezés után a későbbiekben értesítjük, amint végzettségének, szakmai tudásának, valamint kompetenciáinak megfelelő állást tudunk kínálni.

A Karrier Portál az alábbi linken érhető el:

https://bkmkh.karrierportal.hu/allasok

Forrás: hiros.huUngvár –Vereckei-hágó–Mezőgecse– Beregszász

TÁJAK, VÁROSOK

M E G H Í V Ó

2019. október 26-27-28.

 

Az  Amatőr Királyi Szakács Klub Egyesület - együttműködve a Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal – három napos kirándulást szervez érdeklődő ügyfeleinek és felnőtt családtagjaiknak Kárpátaljáramelyre szeretettel meghívjuk! A program az Amatőr Királyi Szakács Klub Egyesület szervezésében, a Rákóczi Szövetség támogatásával valósul meg.

 

Időpont:     2019. október 26 – 27 – 28.

( szombat – vasárnap – hétfő ) 3 nap/2 éj

Érvényes útlevél kötelező, bemutatása a buszra szállás feltétele!

 

A teljes tartalom a következő linken érhető el: ProgramJelentkezesi-lap-Ungvr-Verecke-Mezgecse-Beregszsz_003.pdf


pnzgymin.jpg 

Foglalkoztatási szolgálat főosztály

 

Jó gyakorlatok a TOP programokban lásd: J_gyakorlatok_20190205.docx


korábbi híreink 


cdrusnet.jpg

Elindította úgynevezett szenior tudásbankját a CédrusNet program. A személyes beszélgetésekkel hitelesített adatbázisba bekerülnek a nyugdíjas vagy nyugdíj előtt álló, de munkát még szívesen vállaló jelentkezők élet- és munkatapasztalataival kapcsolatos információk.

cedrusnet.hu


 TÁJAK, VÁROSOK, VÁLLALKOZÁSOK

Várad – Medve Barlang – Pádis – Torda – Sóbánya – Torockó – Kolozsvár – Körösfő – Sárvásár

 

M E G H Í V Ó

2019. május 30. – június 2.

A teljes tartalom a következő linken érhető el: Kolozsvri_krt_meghv.pdf
TÁJAK, VÁROSOK, VÁLLALKOZÁSOK
Nógrádszakál, Nagylóc-Zsunypuszta, Hollókő
A magyar Grand Canyon ! Világviszonylatban is kuriózum!
2018. 06. 29. MEGHIVÓ


A teljes tartalom a következő linken érhető el: MeghívóA Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány "Adatvédelem mikrovállakozásknak S.O.S" címmel tájékoztató rendezvényt tart 2018. június 27-én 10:00-ai kezdettel.

A teljes tartalom a következő linken érhető el: Meghívó

VÁLLALKOZÁS FEJLESZTŐ COACHING NAP A VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁVAL

Témakörök:
Vállalkozás jelenlegi helyzetének, üzleti pozícióinak a meghatározása
Vállalkozási képességek és készségek, célkitűzés
Aktuális elakadás, probléma meghatározása, a fejlődés gátja (pl. versenyhelyzet, piaci helyzet változása, pénzügyi nehézségek, generációváltási probléma, stb.)
Konkrét megoldási stratégia kidolgozása egyénre szabottan
Jövőtervezés főbb lépései
Helyszín: 6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12. 1. emelet
Időpont: 2018. május 24. 9:00 – 16:00
A fejlesztő nap az alapítvány támogatásával valósul meg, a részt vevők számára térítésmentes, 
de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni lehet: az alapítvány info@bacs-lea.hu címen a meghívóban szereplő adatok megadásával 2018.05.18-ig.
 A teljes meghívó a következő link-en érhető el: LINK

„Nyílt nap a munkabalesetben elhunyt, valamint megrokkant munkavállalók emléknapja alkalmából”

Időpont: 2018. április 26., csütörtök, 9.00 óra
Helyszín: 6300 Kalocsa, Szent István király u. 36-38. Művelődési Központ nagyterem

A rendezvény térítésmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

PROGRAM:

 MUNKAVÉDELMI ELŐADÁSOK

 • A „multik” munkavédelmi feladatmegvalósítása – avagy nem (csak) a pénz számít!
 • Mit és hogyan ellenőriz a munkavédelmi hatóság? Mit ellenőrizzen a munkáltató?

MUNKAÜGYI ELŐADÁSOK

 • Tippek a munkaszerződés megkötéséhez és a munkaidő nyilvántartásához
 • Hogyan osszuk be a munkavállaló munkaidejét?
 • Egyebek, állófogadás

Részvételi szándékát kérjük jelezze 2018. április 23-án munkaidő végéig a 76 / 795-725-ös telefonszámon, vagy e-mailben: munkavedelem@bacs.gov.hu címre.

A teljes meghívó a teljes programmal a következő linkre kattintva érhető el: LINK


Vállalkozás Fejlesztő Coaching Nap a Vállalkozásfejlesztési Alapítvány támogatásával

Témakörök:

Vállalkozás jelenlegi helyzetének, üzleti pozícióinak a meghatározása

Vállalkozási képességek és készségek, célkitűzés

Aktuális elakadás, probléma meghatározása, a fejlődés gátja (pl. versenyhelyzet, piaci helyzet változása, pénzügyi nehézségek, generációváltási probléma, stb.)

Konkrét megoldási stratégia kidolgozása egyénre szabottan

Jövőtervezés főbb lépései

Helyszín: 6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12. 1. emelet
Időpont: 2018. április 26. 9:00 – 16:00
A fejlesztő nap az alapítvány támogatásával valósul meg, a részt vevők számára térítésmentes,
de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni lehet: az alapítvány info@bacs-lea.hu címen a fenti adatok megadásával 2018.04.20-ig.

 A teljes meghívó a következő link-en érhető el: LINK


ÁLLÁSBÖRZE

BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KECSKEMÉTI JÁRÁSI HIVATAL
Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatási Osztály
meghívásával

2018.04.20. péntek 9:00 - 12:00
Helyszín: Foglalkoztatási Osztály (volt Munkaügyi Kirendeltség)
6000 Kecskemét, Klapka utca 34.

A meghívó letölthető PDF formátumban az alábbi LINK -ről!


MEGHÍVÓ

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal  Foglalkoztatási Főosztálya a TOP-6.8.2-15-KE1-2016-00001 számú
„Helyi foglalkoztatási együttműködések a megyei jogú város területén és várostérségében” című program keretében

2018. március 27-én, 9 órai kezdettel

Munkáltatói fórumot

szervez a programban elérhető munkáltatói támogatásokról, melyre tisztelettel meghívja Önt.

A meghívó és a teljes program az alábbi linken elérhető: Link.